HEERHUGOWAARD - Bibliotheek Kennemerwaard organiseert iedere maand een programma voor senioren met als titel: De Middagen. Deze middagen staan in het teken van cultuur en informatie, maar ook gezellig samenzijn en nieuwe mensen ontmoeten. Op dinsdag 19 februari verzorgt Raoul de Haan de workshop Ademhaling en Mindfulness.

De Ademhaling
Een gezonde ademhaling brengt je onder andere tot je kern en tot rust, versterkt je aandacht en focus en helpt je om je levenskracht te onderhouden. Ademhaling spiegelt bovendien hoe je er voor staat en is in feite je beste leraar. Ademhaling is dan ook krachtig te verbinden met mindfulness. Er zijn inzichten en technieken uit culturen over de hele wereld die ons daarbij kunnen helpen. Raoul de Haan heeft hier ruim ervaring mee opgedaan en wil die inzichten en technieken graag voor een breed publiek toepasbaar maken.

Aanmelden
Je bent van harte welkom op dinsdag 19 februari. De workshop start om 14.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Heerhugowaard, Parelhof 1A. De toegang is € 5,-. Betalen is alleen met pin mogelijk. Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice in de bibliotheek.