De Pieter Raat Stichting geeft elk jaar aan al haar cliënten een speciale DPRS puzzelgids. De duizend cliënten krijgen zo uren puzzelvermaak in handen. De gids bevat onder meer kruiswoordpuzzels, woordzoekers en raadsels.
De cliënten reageren enthousiast op de gids en puzzelen er lustig op los. ‘We hebben ons best gedaan om er iets moois van te maken en dan is het heel fijn om te zien dat de gids met open armen wordt ontvangen’, aldus de heer T. Klinkhamer van Slimm Uitgeverij bv, die de puzzelgids in opdracht van De Pieter Raat Stichting produceerde. Hij reikte het eerste exemplaar uit aan mevrouw Maartje Visser.
Mede dankzij de advertenties van diverse relaties, organisaties en bekenden kan De Pieter Raat Stichting de puzzelgids gratis aanbieden.

De Pieter Raat Stichting is dé zorg- en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard. Een sterke, professionele zorgorganisatie met een kleinschalige aanpak, dicht bij mensen in de buurt waar zij wonen. Van De Pieter Raat Stichting krijgt u de hulp en zorg die u nodig heeft. Alles geheel naar uw wens. Dat kan bij u thuis, maar ook in het woonzorgcentrum. U kiest eenvoudigweg voor de zorg en hulp waar u behoefte aan heeft.