HEERHUGOWAARD - Treed in de voetsporen van de grote artiesten en schitter op het podium als een echte acteur of musicalster. Wist je dat acteren goed is voor je concentratie, communicatie én zelfvertrouwen? Dus licht uit, spot aan… het is tijd om in de huid van iemand anders te kruipen tijdens de Musicalklas of Theaterklas van Cool kunst en cultuur!

De waanzinnige boomhut
Wat zou jij doen als je in een waanzinnige boomhut woonde? In de Theaterklas spelen we het bekende verhaal van ‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’ en laten we onze fantasie de vrije loop. We leren daarnaast alles over grime en nemen een kijkje achter de schermen van het theater. Aan het einde van de cursus zetten we een waanzinnige voorstelling op de planken. De theaterklas start op woensdag 27 januari voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Musicalklas
Houd je liever van zingen, dansen én toneelspelen en doe je dat het liefst allemaal tegelijk? Meld je dan aan voor de Musicalklas (6 t/m 12 jaar) en leer zingend dansen, dansend toneelspelen en een lied zingen als een verhaal! Aan het einde van de cursus sta je op het toneel voor écht publiek. De Musicalklas start op dinsdag 26 januari.

Inschrijven
Kijk voor meer informatie over inschrijven, tarieven en de kortingsmogelijkheden met bijvoorbeeld de Huygenpas op www.coolkunstencultuur.nl. U kunt ook contact opnemen met Bianca Laan (leerlingenadministratie) via bianca@coolkunstencultuur.nl.