HEERHUGOWAARD - Armin van Buuren, Hardwell en Martin Garrix zijn inmiddels allemaal wereldberoemde dj’s van Nederlandse bodem. Ooit zijn deze mannen begonnen op hun zolderkamer met eenvoudige basics van het vak. Herkenbaar? Kom van die zolderkamer af en leer bij Cool kunst en cultuur hoe jij net zulke gave beats, remixes en mash-ups kunt produceren als deze helden!

Aan de slag!
Beat-mix, mash-up, bootleg, backspin; dj DNS leert je alle mixtechnieken en hoe je effecten en loops kunt toepassen. Met behulp van de nieuwste dj-gear maak je van je turn table een muziekinstrument! In acht lessen worden stap voor stap alle aspecten van dj-en behandeld en leer je de fijne kneepjes van het vak. Allereerst krijg je uitleg over de apparatuur en daarnaast ga je onder andere aan de slag met beatmatchen, looping, effecten en remixing. Ook krijg je tips en tricks hoe je jezelf presenteert aan publiek. Kortom, na deze cursus kun je zelf het podium op om anderen los te laten gaan op jouw beats! Cool biedt een dj-cursus voor kinderen van 9-12 jaar en voor 13+. De startdatum voor deze cursussen is woensdag 29 januari.

Inschrijven
Kijk voor meer informatie over inschrijven, tarieven en de kortingsmogelijkheden met bijvoorbeeld de Huygenpas op www.coolkunstencultuur.nl. U kunt ook contact opnemen met Bianca Laan (leerlingenadministratie) via bianca@coolkunstencultuur.nl.