HEERHUGOWAARD - Het is tijd voor een nieuwe gratis editie van InZoomen met Cool! Geniet samen met je spruit van de speelse en spannende voorstelling ‘Dekbed’ van Dansgezelschap SALLY. Zaterdag 8 mei wordt deze geweldige voorstelling om 14:00 uur via een livestream uitgezonden met na afloop een interactieve workshop!

Dromerige voorstelling Wat kun je doen als het donker je bang maakt? Waar ga je eigenlijk naartoe als je droomt? En wat gebeurt er als je niet meer wakker wordt? Dansgezelschap SALLY presenteert een dromerige voorstelling vol prachtige beelden, waarin dans dynamisch, virtuoos en soms zelfs acrobatisch is. Tijdens de voorstelling worden universele thema’s als slapen, dromen, angst voor het donker en de wereld tussen werkelijkheid en fantasie op een speelse manier onder de aandacht gebracht. ‘Dekbed’ is door de Theaterkrant beloond met een vier sterren recensie en beschreven als ‘’Fris, speels en ontspringt vele clichés’’. Trek je pyjama maar alvast uit de kast!

Interactieve workshop
Tijd om na de voorstelling een dutje te doen hebben we niet. Na de voorstelling geven de makers van ‘Dekbed’ namelijk een interactieve workshop. De workshop duurt ongeveer 30 minuten en is via dezelfde link te volgen als die van de voorstelling.

Aanmelden De voorstelling en workshop wordt via een livestream uitgezonden en dus genieten we allemaal vanuit huis van deze geweldige voorstelling. Ga voor meer informatie en gratis aanmelden naar www.coolkunstencultuur.nl.