HEERHUGOWAARD - Bent u na de vakantieperiode alweer hard aan het werk en op zoek naar meer rust, ontspanning en energie. Dan bent u bij Dru Yoga Heerhugowaard aan het juiste adres. Vanaf komende week kunnen er weer diverse lessen gevolgd worden zoals Hatha Yoga Flow, Stoelyoga en Dru Yoga en Meditatie.

Hatha Yoga Flow met Monique (vanaf dinsdag 11-09)
Nieuw op het lesrooster: Hatha Yoga Flow met Monique Scholting, elke dinsdagochtend om 9.00.

In de Hatha Yoga Flow lessen is er aandacht voor lichaamshoudingen, adem- en ontspanningsoefeningen, concentratietechnieken, krachtopbouw en meditatie. Door de yogahoudingen met aandacht en op het ritme van de adem uit te voeren, komen lichaam en geest tot rust. Er ontstaat verbinding, de adem wordt rustig en regelmatig, gedachten komen tot rust en het lichaam wakker en vitaal.

Meld je aan voor 2 proeflessen, de kosten hiervan zijn €12,50.

Stoelyoga met Rina (vanaf woensdag 12-09)
In de stoelyoga les worden alle asana’s (oefeningen/ houdingen) op of langs de stoel uitgevoerd. Alle bestaande asana’s uit de gewone yoga wereld kunnen vertaald worden naar asana’s op een stoel. Dit is heel bijzonder. Je voelt duidelijk de uitwerking van een kleine beweging. Stoelyoga is er voor iedereen!

Wil je kijken of stoelyoga wat voor je is? Je kunt twee proeflessen volgen voor €10,00.

Dru Yoga en Meditatie met Jitske
De Dru Yoga en Meditatie lessen zijn wat zachter dan de Dru Yoga lessen. Er wordt naast rustige yoga series veel aandacht besteed aan ademhalingsoefeningen en meditatietechnieken. Deze lessen zijn ook prima geschikt om zittend op een stoel uit te voeren.

Ook ervaren? Je kunt twee proeflessen volgen voor € 12,50.

Kijk voor meer info over bovenstaande lessen op de vernieuwde website van Dru Yoga Heerhugowaard of op de Facebookpagina.