OUDKARPSEL - Op 29 en 30 juli 2023 organiseert Speelpark deSwaan in Oudkarspel de tweede editie van het Swaanzinnig Familie Festival. Na een geslaagde eerste editie vorig jaar wordt dit jaar versie 2.0 neergezet met wederom toffe attracties, allerlei entertainment, gezellige muziek en natuurlijk een rijk en gevarieerd aanbod aan foodtrucks om het festivalsfeertje helemaal compleet te maken. Gezinnen, in wat voor samenstelling dan ook, vermaken zich met gemak uren op het groene speelpark waar sowieso al volop speel-, klim- en klauterplezier is. Met het Swaanzinnig Festival wil eigenaar Peter Tromp, naast families uit de directe omgeving, ook in de rest van Noord-Holland en daarbuiten laten weten wat het speelpark te bieden heeft, als daguitje of als evenementenlocatie!


Bungee trampoline, kinderdisco & aquaballen

Na de eerste editie in 2022 is natuurlijk goed gekeken naar wat er wel en wat er niet behouden moest blijven voor versie 2.0. "We willen de bezoeker natuurlijk wel blijven verrassen met het aanbod" aldus Peter Tromp. "Zo hebben we dit jaar bijvoorbeeld een groot zwembad met daarin aquaballen waarin kinderen op het water kunnen lopen. Ook hebben we een bungee trampoline, altijd een regelrechte hit bij kinderen. Qua muziek hebben we naast de meezing Rock & Retro caravan ook een echte kinder DJ ingehuurd. Natuurlijk is de schuimparty een blijvertje, dat was de topper van het festival!" Naast het nodige entertainment staan er ook weer diverse foodtrucks op het terrein, waarvan de meeste terugkeren na de geslaagde eerste editie van het evenement. Haal verse koffie bij de piaggio, geniet van heerlijke flammkuchen, lik je vingers af bij zoete wafels en smakelijke hotdogs of koel af met een koude slushpuppy.


Veranderingen op het speelpark

Wie regelmatig bij het speelpark komt ziet al direct bij de entree dat er hard wordt gewerkt aan de toekomst. In 2022 zijn de klimkaas en de kabelbanen toegevoegd aan het vaste aanbod. Ook het entreegebouw wordt flink onder handen genomen en de voormalige skelterbaan zal een nieuwe invulling gaan krijgen. "We blijven nadenken over de toekomst en de daarbij behorende ontwikkeling van het speelpark, zodat deSwaan een begrip wordt en blijft in de provincie" aldus Peter.


Voordeligere tickets in de voorverkoop

De kaartverkoop voor het Swaanzinnig Familie Festival is reeds gestart. En hoe eerder je je tickets aanschaft hoe voordeliger de prijs is. De kosten per ticket stijgen naarmate de data van het festival dichterbij komen, dus vroeg tickets bestellen loont. De kaarten gaan als warme broodjes, dus het belooft weer gezellig druk te worden! Voor meer informatie over het festival én voor het bestellen van entreetickets kun je terecht op swaanzinnigfestival.nl