HEERHUGOWAARD - De Frans-Nederlandse zanger-gitarist Edouard, chansonnier in hart en nieren, vertaalt zijn turbulente leven in zijn liedjesprogramma “C’est ma route”. Hij werkt sinds 2010 als professioneel podiumartiest en zijn optredens zijn veelal op de kleinere podia. Edouard weet mensen te raken met zijn ontwapenende zangstijl en openhartige levensverhaal. Hij word begeleid door Jeroen de Ruijter op piano en accordeon. Het muzikale duo trakteert ons op een avond met ontroerende stiltes en een gulle lach.

Edouard brengt bekende Franse chansons, eigen repertoire en Engelse- en Nederlandse liedjes, die stuk voor stuk zijn levenspad illustreren. De vertelpassages doet hij in het Nederlands.

Tussen de liedjes door blikt hij terug op zijn verleden; op zijn jeugd met een drankzuchtige vader; op de kwetsbaarheid die hij daaraan overhield en op zijn eigen dieptepunt. Toch is “C’est ma route” geen somber verhaal; het is een melancholiek liedjesprogramma met een happy end. Edouard verruilt op zeker moment de misère voor geluk. En dat geluk vindt hij in de muziek.

Zaterdag 9 oktober
20:00-22:00 uur
Entree: € 12,50 via poldermuseumheerhugowaard.nl