HEERHUGOWAARD - Efteling-liefhebbers opgelet, want we zijn uitgenodigd door de directeur van de Efteling! We ontmoeten de directeur in deze spannende en experimentele jeugd & familievoorstelling (8+) op zaterdag 2 oktober om 16:00 uur en 19:30 uur.

Achter de schermen bij de Efteling
Alle kinderen mogen alvast plaatsnemen in het kantoor van de directeur. Een kantoor zoals alleen de directeur van de Efteling kan hebben! Vol schermen met live beelden van alle loopings, de muntopbrengst van Ezeltje Strekje, maar ook een grote rode knop en een plattegrond. Ineens verschijnt de directeur op één van de schermen in de kamer. Hij komt er echt zo aan, hij is nog even druk bezig in het park; ‘een brandje blussen bij de draak’, maar hij komt er aan. Nergens aankomen!

Natuurlijk moeten we braaf blijven zitten, maar we gaan toch maar eens op onderzoek uit in het bijzondere kantoor. Waar is die grote rode knop eigenlijk voor? We rollen van het een in het andere. Gaat dat wel goed komen? Ga je graag de strijd aan en ben jij altijd klaar voor een spannend experiment? Kom dan nu naar ‘De Grote Efteling Koekoek Show’. Je bent wel koekoek als je niet komt!

Reserveren
Kaarten voor De Grote Efteling Koekoek Show (8+) zijn te reserveren via www.coolkunstencultuur.nl en bij de servicebalie van Cool (072 576 09 55).