EGMOND-BINNEN – Het dorpsfeest Egmond op z’n Kop barst vrijdag 18 augustus voor de drieënveertigste keer los in Egmond-Binnen. Dit jaar met onder andere de grijze markt, Foodtruck plaza en een MTB streetrace.

Het weekend start vrijdag met de grijze markt in de dorpskern van Egmond-Binnen, waarna in de avond de AONix competitie van start gaat. Het hele weekend zullen zes teams strijden om de titel.

Foodtruck Plaza vindt zaterdagavond 19 augustus plaats, waarbij vier foodtrucks en een ijsmakerij ieder een uniek gerecht serveren. Muziek wordt verzorgd door coverband Kink en kaartjes zijn verkrijgbaar via www.egmondopznkop.nl.

Voor het eerst is er dit jaar een MTB streetrace waarbij de deelnemers zondag 20 augustus een parcours moeten afleggen op een mountainbike. De wedstrijd bestaat uit een ouder/kind race, AONix teams die verkleed tegen elkaar strijden en een individuele race. Er is een open inschrijving dus iedereen kan meedoen, opgeven kan via www.egmondopznkop.nl. Hier is ook het volledige programma van het evenement te vinden.