HEERHUGOWAARD/LANGEDIJK - De periode rondom Kerst is voor velen een tijd van familie, gezelligheid en bezinning. Vooral nu in deze Coronatijd zal de decembermaand voor iedereen moeilijk zijn. Daar kunnen wij samen iets aan doen, dus organiseert de Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk de actie “Kerstengelen”.

Een Kerstengel kan door bijvoorbeeld een kaartje, iets (zelfgebakken) lekkers, een klein presentje of een bloemetje de ontvanger laten weten dat er aan hem of haar wordt gedacht. Iedereen komt voor een Kerstengel in aanmerking. Oud of jong, ziek of gezond, stille peinzers of drukke baasjes. Gewoon iedereen die om wat voor reden dan ook het op prijs stelt te worden verrast.

Wil je je aanmelden als Kerstengel of ken je iemand die in aanmerking komt voor een Kerstengel? Ga dan naar onze website voor meer informatie en aanmelden. Als kerstengel kan je zelf bepalen of je één of meerdere keren iets wil doen voor de ontvanger.

Alle aanmeldingen worden door Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk verzameld en gekoppeld. Opgeven kan tot 30 november via www.stichtingpresent.nl/heerhugowaard-langedijk/kerstengelen-2020.nl Heb je nog vragen kun je contact opnemen via info@presentheerhugowaard-langedijk.nl