Eric de Langen, directeur-eigenaar van ASN Autoschade Service De Langen Heerhugowaard, is uitgeroepen tot ASN Manager van het Jaar 2014. Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van ASN Groep kreeg hij de wisselbeker en de bijbehorende prijs uitgereikt. Voor de tweede keer in z’n carrière: in 2006 eindigde Eric de Langen ook al op de eerste plaats.

Voor Eric de Langen van ASN De Langen Heerhugowaard kan 2014 naar eigen zeggen niet meer stuk. "De uitverkiezing tot ASN Manager van het Jaar is een hoogtepunt”, vertelt hij trots. “Niet alleen voor mij persoonlijk, maar voor ons hele team. Het is een waardering en erkenning voor hoe we hier dagelijks met z’n allen werken en de zaken aanpakken. Tegelijk is het een stimulans om ons stinkende best te blijven doen en de lat nóg hoger te leggen. Gastvrijheid en klanttevredenheid zijn daarbij onze speerpunten.” Ook om een andere reden is 2014 voor ASN De Langen Heerhugowaard nu al een topjaar: “Op 1 maart hebben we een satellietvestiging in Hoorn geopend. Door deze uitbreiding kunnen we voortaan in heel West-Friesland particulieren, dealers, leasemaatschappijen en verzekeraars bedienen. Een belangrijke strategische stap, waarvan wij en onze opdrachtgevers nu al  de vruchten van plukken”, aldus Eric de Langen.

Sinds 2005 reikt ASN Groep jaarlijks de prijs ‘ASN Manager van het Jaar’ uit. Alle aangesloten schadeherstelbedrijven worden aan de hand van vastgestelde normen getoetst op criteria zoals klanttevredenheid, service, doorlooptijd, gemiddeld schadebedrag, duurzaamheid van de reparatie en de kwaliteitszorg. Wie in deze interne competitie het hoogste scoort, mag zich een jaar lang Manager van het Jaar noemen. “Het doel van de verkiezing is via een benchmark de ondernemers te vergelijken en kwalitatief naar een hoger plan te tillen. Door deze competitie worden alle ASN-vestigingen voortdurend uitgedaagd om te verbeteren en mede daardoor blijft ASN in staat zichzelf continue positief te onderscheiden in de markt”, aldus Marcel Kuijt, directeur van ASN Groep. Bij de verkiezing 2014 eindigde Gijs de Blieck van ASN Gorinchem op de tweede plaats. John Lueksen van ASN Munsterhuis Enschede legde beslag op de derde plaats.

ASN Autoschade Service De Langen
Nijverheidsstraat 12A
1704 RA HEERHUGOWAARD
Telefoon 072 - 57 24 855
www.asngroep.nl