HEERHUGOWAARD - Vanaf heden tot maandag 15 juli exposeert Natuur Fotografieclub Objectief werk in de bibliotheek in Heerhugowaard. NFO- Heerhugowaard is een vereniging van amateurfotografen. De leden maken foto's met respect voor de natuur en letten erop de natuur en de dieren niet te verstoren. Leden bezig met macrofotografie, vogelfotografie, het fotograferen van landschappen in binnen-en buitenland. Ook planten en paddenstoelen worden veel gefotografeerd. Er is veel aandacht voor creatieve fotografie wat de foto's net even anders of spannender maakt. De expositie is gratis te bezoeken tijdens de openingsuren van de bibliotheek in Heerhugowaard, Parelhof 1a.

Over NFO-Heerhugowaard
De club komt elke eerste dinsdag bij elkaar. Eén keer per jaar is er een landelijk bekende gastspreker. Er zijn technische- en thema-avonden. Regelmatig organiseert de club excursies naar natuurgebieden. Eens per jaar gaat de club op pad voor een lang fotoweekend in Nederland of net over de grens. De club heeft een speciaal jeugdlidmaatschap.

In 2020 bestond NFO 35 jaar. Clubleden verzorgen regelmatig exposities, die door heel Noord-Holland heen te zien zijn. Diverse leden van de club komen zo nu en dan in het nieuws met krantenartikelen of publicaties in tijdschriften.

Voor informatie over NFO kun je contact opnemen met het secretariaat van de club: Edwin Rem (+ Monique Mast) tel: 06-18609439. Voor vragen over de verkoop van de geëxposeerde foto's kun je bellen naar de expositiecommissie: Muriel Polet: 06-33306786 en Johan Reus: 06-38333239

Of kijk voor meer informatie op de website van de club: www.nfo-hhw.nl.