HEERHUGOWAARD 'T KRUIS - In het eerste weekend van de zomervakantie is het feest op de ijsbaan in ’t Kruis! Van vrijdag 15 t/m zondag 17 juli vindt ’t Kruis Bruist plaats: een driedaags evenement met sociale, sportieve en gezellige activiteiten voor jong en oud(er). Met o.a. kinderspelen, kermisattracties, live muziek en een family obstacle run. De opening op vrijdagavond is spectaculair met de Q-Music Foute Party! Toegang tot het terrein is gratis.


Om de kermis van ’t Kruis nieuw leven in te blazen, heeft een groep enthousiaste Kruisenaren enkele jaren geleden het plan bedacht voor ’t Kruis Bruist. Ondanks de coronamaatregelen was de eerste editie vorig jaar een groot succes! De voorbereidingen voor komende zomer zijn reeds in volle gang en in meerdere opzichten wordt het een 2.0-versie. Het evenement wordt uitgebreid naar drie dagen, het programma bevat nóg meer activiteiten waaronder een mountainbike-parcours en er staat een grote feesttent op het terrein met elke dag live muziek!

Live muziek
Nieuw dit jaar op ’t Kruis Bruist is live muziek! Het publiek wordt op vrijdagmiddag opgewarmd met feest- en popmuziek door het lokale duo Dwars Door Midden (Henk Naber en Robbert van de Steenhoven). Daarna is het tijd voor de Q-Music Foute Party. Vier uur lang muziek uit het populaire foute uur van radiozender Q-Music, inclusief duizelingwekkende visuals! Op zaterdagavond is het podium voor de graaggeziene band op kermissen en feesten in de regio, Jukebox! Op de laatste dag van het evenement gaan we terug naar de jaren zestig met de mannen van De Hijgende Herten.

Dijk en Waard fonds
Het driedaagse evenement wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. Daardoor kunnen we het evenement laagdrempelig houden en is de toegang tot het terrein gratis. Daarnaast hebben we een bijdrage ontvangen van het Start Dijk en Waard Fonds van gemeente Dijk en Waard, waardoor we een mooie line-up aan live muziek hebben kunnen samenstellen.

Meer informatie
Zet de datum alvast in je agenda voor een gezellig en sportief begin van de zomervakantie! Meer informatie over het programma is terug te vinden op www.kruisbruist.nl. Volg het evenement op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.