HEERHUGOWAARD - Op zondag 2 april van 14.00 uur tot 16.00 uur is er een optreden van Fatima Haring & Uptime in het Oude Gemaal/Poldermuseum.

Fatima Haring
Singer songwriter Fatima Haring schijft al sinds 2009 haar eigen muziek, waarmee ze sinds 2013 optreedt. Tijdens de optredens begeleidt ze zichzelf op gitaar en wordt ze regelmatig bijgestaan door Sjoerd Alkema op bas en/of Arnolda van Vliet op percussie/toetsen/backing vocals. Hierbij speelt ze vooral haar eigen nummers, maar soms ook die van andere artiesten.

Fatima's eigen muziek vertelt vaak serieuze onderwerpen, maar ook liedjes die gewoon gaan over de kroeg of Harry Potter. Het is een mengeling van pop, folk en een vleugje rock.

UpTime

UpTime is een vocaal ensemble van 6 vrouwen uit regio Alkmaar: Neli Ootjers, Lies de Jong, Carla Leguit, Carla Bult, Tiny van 't Hul en Joke Haring. Het repertoire van UpTime is divers: mooie luisterliedjes, vrolijke meerstemmige zang, a capella, zwoele jazzy nummer, pop- en cabaretachtige muziek. De 6 enthousiaste zangeressen treden meestal op in kerkjes en op andere kleine locaties.