HEERHUGOWARD - In de serie De Middagen kun je op dinsdag 21 mei in de bibliotheek in Heerhugowaard meedoen aan een workshop van fotografe Luuz van der Stouwe. Zij laat zien hoe je een mooie foto met je telefoon maakt en wat nog meer kunt met je toestel op het gebied van fotografie? In deze workshop krijg je nuttige tips om mooie foto’s te maken en leer je hoe je deze kunt verzenden per app of e-mail. Je maakt kort kennis met een aantal applicaties die jouw foto’s kunnen verfraaien en meer!

Foto’s zijn prachtige herinneringen en het digitale tijdperk maakt het mogelijk die herinneringen altijd en overal vast te leggen. Voor deze workshop is het noodzakelijk dat je je eigen toestel meeneemt.

De Middagen Heerhugowaard
Bibliotheek Kennemerwaard organiseert iedere maand een programma voor senioren met als titel: De Middagen. Deze middagen staan in het teken van cultuur en informatie, maar ook gezellig samenzijn en nieuwe mensen ontmoeten.

Aanmelden
Je bent van harte welkom op dinsdag 21 mei van 14.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Heerhugowaard, Parelhof 1A. De toegang is € 5,- inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden kan op www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de Klantenservice in de bibliotheek (je betaalt met pin).