HEERHUGOWAARD - Muziek maak je samen! Tijdens de cursus Muziek op schoot ontdekken kinderen samen met hun (groot)ouders dat overal muziek in zit. Samen zingen we liedjes en doen we muziekspelletjes die je thuis ook kunt spelen. De cursus gaat op woensdag 7 april van start bij Cool kunst en cultuur. Klap, stamp, beweeg en zing je met ons mee?

Muziek op schoot
Kinderen kunnen bij Cool al vroeg starten met hun eerste ontdekkingsreis door de wereld van muziek. Met muziekspelletjes en herkenbare liedjes experimenteren de allerkleinsten met klanken en geluiden. Niet alleen zij, maar ook jij als (groot)ouder doet mee met het spelen met muziek. Zo versterken we de band tussen kind en (groot)ouder op een muzikale en speelse manier. De cursus Muziek op schoot is geschikt voor 1 t/m 3 jaar.

Muziek maken is slim
Muziek maken is niet alleen leuk, het heeft ook een positief effect op de ontwikkeling en vaardigheden van kinderen. Vaste liedjes helpen bij het tandenpoetsen, aankleden en naar bed gaan. Door samen met andere kinderen te zingen en muziek te maken worden sociale en communicatieve vaardigheden geoefend. Ook stimuleert zingen en muziek maken de taalontwikkeling en traint het de concentratie en het geheugen. Bevorder niet alleen de ontwikkeling van je (klein)kind, maar ook je eigen muzikale ontwikkeling.

Inschrijven
Kijk voor meer informatie over inschrijven, tarieven en de kortingsmogelijkheden op www.coolkunstencultuur.nl of neem contact op met Bianca Laan (leerlingenadministratie) via bianca@coolkunstencultuur.nl.