HEERHUGOWAARD - Het lijkt nog ver weg, maar de feestdagen staan weer voor de deur. De decembermaand is hét moment om waardering uit te spreken naar collega’s en dat is in deze bijzondere tijd misschien wel belangrijker dan ooit. Daarom biedt Cool kunst en cultuur met de Cool Cadeaukaart een op maat gemaakt kerstpakket voor iedereen die dit jaar met een geweldig cadeau direct de kunst- en cultuursector wilt steunen.

Cool Cadeaukaart
De Cool Cadeaukaart zit dan wel verpakt in een klein doosje, maar is groots te besteden. Zo kan de kaart worden uitgegeven aan bijzondere theatervoorstellingen, maar ook aan de inspirerende lessen en cursussen of een gezellige borrel in Café Cool. Zo kiest de cabaretliefhebber misschien wel voor een hilarische avond in de theaterzaal en geeft de amateurfotograaf zich op voor een workshop Fotografie. Het kan allemaal! En geen zorgen, de cadeaukaart is onbeperkt geldig en dus ook in betere tijden in te zetten.

Persoonlijk
Cool denkt graag met organisaties mee om het kerstpakket te personaliseren, zodat het aansluit bij de eigen huisstijl. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd label, typerende kleur van het lint of persoonlijke boodschap aan de binnenzijde. De cadeaukaart kan worden opgewaardeerd met een waarde van €2,50 tot €150,-.

Steun kunst en cultuur
Met het geven van de Cool Cadeaukaart geef je als organisatie niet alleen een bijzondere beleving cadeau, je draagt tegelijkertijd Cool kunst en cultuur een (financieel) warm hart toe in deze roerige tijden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Esther de Koning via esther@coolkunstencultuur.nl voor meer informatie of kijk op www.coolkunstencultuur.nl.