HEERHUGOWAARD - Met ingang van heden zal Gelateria Elisa de openingstijden gaan verruimen. Nu het lenteweer aanhoudt en wij richting de zomer gaan kan men nog langer terecht voor het lekkerste ijs van Heerhugowaard en omstreken.


Gelateria Elisa aan de Middenweg 235 te Heerhugowaard is al dagelijks om 12.00 uur geopend (zondag om 13.00 uur) en zal de deuren open houden tot 21.30 uur. 'En straks in de zomer wordt dat zelfs 22.00 uur', laat eigenaresse Elisa ons weten.

Vanwege de coronacrisis is het nog steeds mogelijk om af te halen of om thuis te laten bezorgen. Regelmatig laat Gelateria Elisa een update zien van de diverse overheerlijke smaken die men draait dus als men wil genieten van echt ambachtelijk Italiaans ijs is Gelateria Elisa hét adres!

Naast de vele ijssoorten is het ook mogelijk om ijstaarten en ijsgebakjes af te halen of te laten bezorgen. Naast de gewone modellen kan dat ook in overleg.

Tevens in het assortiment: De allerlekkerste ijscoupe's (zie foto) en koffiesoorten voor "take away". Voldoende keuze dus bij Gelateria Elisa.

Wilt u bestellen bel dan met 06-48186851 of kom langs bij Gelateria Elisa op de Middenweg 235 te Heerhugowaard.