Koedijk - De politie zoekt getuigen van een overval op een supermarkt aan de Sakersstraat in Koedijk (gemeente Alkmaar). Rond 19.45 uur kwam er een man de supermarkt binnen.Deze overvaller was in het bezit van een vuurwapen en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Ondanks een grote zoekactie, waarbij gebruik is gemaakt van Burgernet en een politiehelikopter, is de verdachte niet gevonden.

De politie zoekt getuigen. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844. Daarnaast is de politie opzoek naar een specifieke getuige. Op het moment van de overval was de schuifdeuruitgang vanuit buiten naar binnen, vanwege sluitingstijd al, gesloten. Klanten die nog in de winkel waren konden wel van binnen naar buiten. Vermoedelijk is de overvaller naar binnen gegaan toen er een persoon naar buiten ging. De overvaller is dus hoogstwaarschijnlijk een belangrijke getuige gepasseerd en enige tijd op de wacht gestaan.

De politie komt graag met deze belangrijke getuige in contact. Bellen kan naar 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.