Heerhugowaard - De politie zoekt getuigen van mishandeling op zondagmiddag omstreeks 14.00 uur in de parkeergarage van winkelcentrum de Middenwaard.

Een groepje van vier jongeren liep in het winkelcentrum toen zij een groep van ongeveer acht jongens tegen kwamen. De acht jongens zochten confrontatie met de groep jongeren. De vier jongeren liepen richting de parkeergarage toen één van hen een harde klap in zijn nek kreeg van een jongen uit de groep van acht. Een ander slachtoffer schreeuwde dat de groep jongens hiermee moesten ophouden toen een andere verdachte uit de groep van acht hem bij zijn hoofd vastpakte. Het hoofd van het slachtoffer werd naar beneden geduwd, kreeg een knietje in het gezicht en liep hierbij letsel op. Daarna renden de verdachten weg in de richting van de Middenwaard.

Signalementen


De politie is op zoek naar twee verdachten. De eerste verdachte is een getinte jongen van ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg zijn haar in een scheiding en had zwarte kleding aan. De tweede verdachte is blank, heeft kort blond haar, een normaal postuur en is rond de 1.80-1.85 meter lang. Hij is ongeveer 16 jaar en heeft een pokdalig gezicht. Hij droeg een lange, zwarte stoffen jas en een zwarte broek.

Heeft u iets gezien of weet u wie de politie zoekt? Belt u dan aub met 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Belt u dan met 0800-7000.