HEERHUGOWAARD - Be You is een Gold Award rijker door het prachtige waarderingscijfer 9.51! “Het ontroerd mij keer op keer wanneer ik de reviews lees. Vanuit het hart geschreven en openbaar gedeeld. Ik voel me gewaardeerd en gezien voor wie ik ben en dat geldt ook voor mijn klanten. Er staat niet voor niks Be You op de gevel!”

Super trots en extreem gemotiveerd ga ik door met mijn passie te delen. Wat klanten over mij en mijn werk zeggen: “Er werd alle tijd genomen, ze had veel geduld. Deed er alles aan om de kinderen op gemak te stellen. Wij komen terug!” “Bianca knipt mijn zoon al langer en is heel leuk en geduldig met hem. Mijn zoon komt hier graag. Er is ook lekker veel speelgoed!! Mijn zoon vindt Bianca lief omdat ze zijn haren altijd knipt zoals hij dat wil zegt hij zelf.”

“Tja je kan van alles verzinnen en zeggen, maar elke keer als ik bij Bianca vandaan kom ben ik blij, tevreden en vrolijk! Knipt perfect en 'leest het haar', in plaats van het allemaal uit het boekie te doen.” “Professioneel met een lach. Wederom top geholpen. Bianca luistert eerst goed naar je wensen en gaat dan lekker haar gang. Je ziet aan alles dat ze erg veel plezier heeft in haar werk.”

''Vandaag voor het eerst laten knippen bij Be You!! Geweldig!! Huiselijk, gezellig, goede adviezen, goed geknipt. Zeker voor herhaling vatbaar en ook zeker een aanrader!!! Goede aanwinst voor Heerhugowaard.”

Kortom, een kapsalon voor dames, heren én kinderen waar met passie wordt gewerkt.

Be You zit gevestigd aan de Rustenburgerweg 101 in Heerhugowaard en is te bereiken op 072-7852033

http://www.beyou.mijnkapper.nl/
https://www.facebook.com/beyoubianca/