HEERHUGOWAARD - Heerhugowaard- Fraaie kostuums, prachtige stemmen, classic meets pop… Zondag 18 augustus verzorgt La Familia twee zonnige optredens voor Waardse senioren: om 10.45 uur in De Raatstede en om 15.00 uur in Grand Café Het Arboretum aan het Tamarixplantsoen 1. Gouden Dagen Heerhugowaard heeft deze bekende formatie geboekt om Waardse senioren een muzikale zondag in Italiaanse sferen te bieden. ,,Familieleden zijn veelal met vakantie. Met deze twee optredens, brengen wij senioren een gezellige zomerconcert en bella Italia naar Heerhugowaard. La Familia zingt onder meer hits van Andrea Bocelli, Luciano Pavarotti en overbekende meezingers als Funiculi Funicula en Het Slavenkoor’’, aldus Frits Weel, voorzitter van Gouden Dagen Heerhugowaard.

Gouden Dagen zet zich in voor eenzame ouderen en streeft naar een betere kwaliteit van leven. ,,Dat doen we onder meer door het vervullen van individuele en groepswensen. Met de organisatie van deze optredens bieden we een grote groep senioren een mooie zomerse dag en hopelijk een beetje vakantiegevoel.’’ Stichting Gouden Dagen ontvangt regelmatig donaties van particulieren, ondernemers en (lokale) overheden. ,,Daar zijn we heel blij mee. Want naast de vervulling van individuele wensen, kunnen we muziekoptredens als deze organiseren. Dat is onze ouderen van harte gegund.’’

Kaartjes
Kaartjes voor de optredens van La Familia, kosten €5,- per stuk. Op donderdag 8 augustus zijn de entreekaartjes voor het optreden in De Raatstede uitsluitend verkrijgbaar van 10.30 tot 12.00 uur bij De Raatstede, Dolomiet 2. Kaartjes voor het optreden van La Familia in Het Arboretum zijn 8 augustus alleen te koop bij Het Arboretum aan het Tamarixplantsoen 1 van 10.00 tot 12.00 uur. Maximaal twee kaartjes per persoon. Graag contant betalen en op is op.