HEERHUGOWAARD - ‘Verantwoorde cosmetische zorg’ dat is de vlag waaronder cosmetische kliniek The Beauty Venue op 1 december haar deuren opent. De kliniek biedt een nieuwe vorm van zorg aan waarbij begrippen als persoonlijk welzijn, een weldadige behandeling, heldere taal over het vak én duurzaamheid centraal staan. Oprichters Tatjana Water - cosmetisch arts - en Mies Drost - skin specialist - weten waarvoor ze het doen: “Iedereen heeft het recht zich zelfverzekerd te voelen. Wij helpen daarbij en corrigeren eventuele imperfecties.”


The Beauty Venue biedt een reeks van behandelingen variërend van ultra moderne plasmagebehandelingen, diverse injectables (Botox, Stylage, Radiesse) en kleine medische ingrepen tot peelings en andere schoonheidsbehandelingen. Cliënten worden geholpen door een team van cosmetisch artsen en skin specialists.

‘Even een prikje’
Tajana Water is al geruime tijd actief als cosmetisch arts: We zagen te vaak dat mensen even ergens naar binnenlopen ‘voor een prikje’. Dat leidt veel te gemakkelijk tot excessen, die dan natuurlijk in het nieuws komen. In onze kliniek stellen we het welzijn van onze cliënten radicaal voorop. We starten dus altijd met een anamnese door één van onze artsen. Zo kunnen we naar de héle gezondheidssituatie kijken en met een goed advies komen. Dat kan soms ook betekenen dat we doorverwijzen.”

Ooglidcorrectie zonder opereren
Bij de opzet van The Beauty Venue hebben we gekozen voor absolute kwaliteit. Dus échte vakkennis en open communicatie. “Bij de behandelingen zelf letten we vooral op het bieden van een weldadige ervaring. Dat kunnen we heel goed door de combinatie van artsen en skin specialists die onze cliënten optimaal verzorgen”, aldus Mies Drost. “We hebben gekozen voor hoge kwaliteit materialen en apparatuur. Zoals de plasmagebehandelingen waarmee onze artsen ooglidcorrecties kunnen uitvoeren zonder operatieve ingreep. Zo’n behandeling is nu voor veel meer mensen binnen bereik gekomen. Maar ook de verzorgende producten van ZO Skin Health en make up van Colorescience behoren tot de top. Een weldadige beleving betekent ook dat je in de kliniek geen producten aangeprezen krijgt tijdens een ontspannende behandeling. Het gaat immers om quality time voor onze cliënten.”

Duurzaam
Tatjana Water: “Van een moderne kliniek mag je duurzaamheid verwachten. Allereerst natuurlijk in het resultaat van de behandeling. Maar je ziet het ook terug in onze manier van werken. Waar mogelijk gebruiken we natuurlijke producten.”

The Beauty Venue gaat haar naam eer aan doen met een ‘Venue Calendar’ vol presentaties over nieuwe ontwikkelingen in de cosmetische zorg. Denk aan onderwerpen als plasmage en injectables, maar ook aan make-up workshops met ondersteuning door ervaren stylisten. Tatjana: “We zien in de praktijk dat er nog veel onbekendheid is met de verschillende behandelingen en de mogelijkheden. Daar willen we actief op inspelen met onze Venue Calendar.”

De ‘Grand Opening’ van de The Beauty Venue gebeurt op 1 december van 12:00 tot 17:00 aan de Jan Duikerweg 5, te Heerhugowaard met een uitgebreid programma van demonstraties, make-up workshops, mini facials en presentaties. Toegang is gratis, even aanmelden is prettig en kan via www.thebeautyvunue.nl