NOORD-SCHARWOUDE - Op zondag 4 september is de aller eerste editie van het GRATIS Health @ The Lake Festival bij het Geestmerambacht.


Het festival in Noord-Holland waarin jouw gezondheid op nummer 1 staat. Voor sommigen is deze dag de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven, voor anderen een verdieping van dat waar ze al heel lang mee bezig zijn. Ontdek binnen Dijk & Waard de bijzondere wereld van gezondheid. Ruim 30 trainers, coaches en therapeuten staan op deze dag voor jou klaar. Er worden GRATIS workshops en lezingen aangeboden. Een super leuke dag en mooie aanbieding.

Kijk op de website voor alle informatie, het programma en neem alvast een kijkje wie er allemaal zijn.

Health @ The Lake is ontstaan vanuit een oproep van de gemeente Dijk en Waard. De gemeente stelde subsidie ter beschikking voor initiatieven om inwoners met elkaar te verbinden. In samenwerking met diverse lokale ondernemers in de branche van gezondheid, welzijn en ontspanning, is deze dag vorm gegeven. Het idee hierachter is dat de lokale ondernemers zich met elkaar kunnen verbinden, hun krachten kunnen bundelen en dat de inwoners zich onderling, maar ook met zichzelf kunnen verbinden.

Dag: zondag 4 september 2022
Tijd: vanaf 13:00 uur.
Locatie: dagcamping bij het Geestmerambacht.
Gratis toegang.

www.healthatthelake.nl