HEERHUGOWAARD - Altijd al een muziekinstrument willen bespelen of zing je de sterren van de hemel onder de douche? Start het nieuwe jaar straks goed en meld je aan voor een gratis individuele proefles bij Cool kunst en cultuur. Ook proef je in januari gratis van alle muzikale en creatieve cursussen. Voor jong én oud(er) is er wat!


Van basgitaar tot viool
Van 16 december t/m 31 januari kun je je gratis aanmelden voor een individuele proefles van 20 minuten. Tijdens de proefles kun je het instrument van je keuze uitproberen, kennismaken met de docent en de sfeer proeven in de muziekstudio’s! Ga je voor basgitaar, klarinet, viool of wil je een paar verschillenden instrumenten proberen? Het kan allemaal tijdens de Proefmaand! Twijfel niet langer en ontdek het plezier van muziek maken!

Muzikale en creatieve cursussen
Volg je liever een muzikale of creatieve kortere cursus? Volg dan van 16 t/m 21 januari een gratis proefles op een van onze cursussen. Denk bijvoorbeeld aan een proefles Ukelele, Tekenen & schilderen, Fotografie, Theaterklas, Muziek op schoot voor dreumesen of peuters of het Improvisatietheater! Bekijk het volledige rooster op de website.


Voorwaarden
Per instrument is een beperkt aantal proeflessen beschikbaar dus wees er snel bij! Per persoon mag je 1 gratis proefles per instrument volgen. Als er geen proefles meer beschikbaar is in de maand januari, wordt gekeken of de proefles later in het jaar ingepland kan worden.

Aanmelden
Wees er snel bij want er is een beperkt aantal proeflessen beschikbaar! Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.coolkunstencultuur.nl/proefmaand.