HEERHUGOWAARD - Een unieke innovatie: Geheel coronaproof - uw tuinplanten halen, zónder uit de auto te hoeven stappen! In deze tijden van crisis zijn er weinig verkooppunten waar u veilig uw tuinplanten kunt halen. In een druk tuincentrum is 1,5 meter afstand houden van elkaar haast onmogelijk.


Ook bij Amigo Plant is deze coronacrisis ingeslagen als een bom, maar we zouden Amigo Plant niet zijn, als daar geen positieve ideeën uit zouden opborrelen; zo ook het idee om een grote drive-in te maken op de Schoutenbosweg. Bij onze vestiging AmiSol (voorheen bekend als Sol Roses) in Heerhugowaard De Noord, vlak langs de N242/Westerweg, staan onze Amigo’s klaar om uw bestelling aan te nemen en het voor u in de kofferbak of aanhangwagen te zetten. Zo kunt u kopen, zonder de veiligheid van uw auto te verlaten.

Er zullen diverse soorten perkplanten – waaronder natuurlijk Geraniums – vetplanten en arrangementen te koop zijn. Alles gaat weg voor gigantisch scherpe outletprijzen! Bovendien komen de planten direct, vers van de kwekerijen. Zo helpt Amigo Plant zichzelf, andere kwekers en u de crisis door. Geniet van een vrolijk bloeiende tuin!

De komende weken zal de drive-in open zijn op maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Betalen kan via Pin, QR-code, Tikkie of contant.

Meer informatie kunt u vinden op fb.me/plantdrive