HEERHUGOWAARD - Vue Heerhugowaard ondergaat vanaf deze maand een grootscheepse verbouwing die tot pakweg november gaat duren. De bioscoop ondergaat een fikse metamorfose met nieuwe stoelen in elke zaal en de foyer en de bar die flink worden opgeknapt.


De verbouwing zal zoveel mogelijk plaats vinden buiten de openingstijden waardoor het reguliere programma gewoon kan doordraaien. 'We blijven de nieuwste films draaien met de service die men gewend is', laat de bioscoopketen weten op de eigen website.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en worden binnen afzienbare tijd de vorderingen van de verbouwinge zichtbaar. Vue laat weten dat zowel foyer en bar een complete facelift ondergaan. In elke zaal wordt de techniek verbeterd, komen er nieuwe comfortabele stoelen, met de VIP-stoelen in het midden en de recliners (liggende stoelen) vooraan in de zaal.

De verbouwing is te volgen op de Facebook en Instagram-pagina's van Vue Heerhugowaard en binnenkort volgen er ook diverse leuke winacties.