HEERHUGOWAARD - Op vrijdag 7 mei is het tijd voor de derde aflevering van Studio Cool! Dé online talkshow vol positiviteit, cultureel en maatschappelijk nieuws, muziek en bijzondere verhalen uit de regio. Kijk de aflevering op 7 mei om 19:30 uur via de website of schrijf je in voor een reminder en ontvang de link via de mail.

Inspirerende gasten uit de regio
Ook deze aflevering zit vol muziek, een reportage op locatie en inspirerende gasten die vertellen hoe hun werk mensen verbindt. Met moddervette Hammondsounds, virtuoze gitaar riffs en strakke beats komt powertrio ‘Boost!’ de boel eens flink wakker schudden. Midden in de COVID-19 pandemie besloten Rob Mostert, Jerome Hol en Erik Kooger de handen ineen te slaan en hun stilgevallen leven een ‘boost’ te geven met als resultaat opwindende en spectaculaire muziek.

Stadsfotograaf van Heerhugowaard Sarissa de Groot vertelt in Studio Cool hoe zij deze rol invult en wat dit voor haar betekent. De uit Syrië afkomstige Tasar Isskreah vertelt hoe ze met haar eigen onderneming Tasar’s Fatayer hoopt heel Nederland aan de Syrische pannenkoeken te krijgen. Hassan Ait Bassou vertelt over zijn rol als straatcoach in Langedijk en hoe hij de inwoners verbindt. Tot slot zijn we op locatie bij dansschool Gottamove. En natuurlijk mag sneldichteres Dominique Engers niet ontbreken met een actueel muzikaal gedicht over de gemeente Dijk en Waard. Zet het in je agenda en kijk mee!

Gratis toegang
Studio Cool is gratis en wordt uitgezonden op vrijdag 7 mei om 19:30 uur. De link naar de uitzending is op de avond zelf terug te vinden op www.coolkunstencultuur.nl en in het Facebook-evenement. Of meld je aan op onze website en ontvang de link naar de uitzending via de mail. Het decor van Studio Cool wordt mede mogelijk gemaakt door De Jong Reclame in Heerhugowaard.