HEERHUGOWAARD - Tijdens het online BOEK10 Event wordt ‘Aardling’ van Rowan Merrin gelanceerd. ‘Aardling’ is een magierijk fantasyverhaal over vertrouwen, onafhankelijkheid en overeind blijven in een onbekende wereld.

Aardling
Wie had gedacht dat magie maar één poort bij ons vandaan is?

Het was nooit de bedoeling van de pas afgestudeerde Samantha om als “Aardling” in Charret-Lûd terecht te komen. Het was zeker niet haar bedoeling om daar te blijven. Ondanks dat de Halusir, een groep Lûdse strijders, beweren dat ze niet naar huis kan, doet Samantha haar best om toch een poort te vinden die haar terug kan brengen naar haar vertrouwde leven op Aarde. Maar dan worden Samantha en de Halusir aangevallen en slaan ze op de vlucht, waarop een magisch avontuur door Charret-Lûd volgt. Nergens zijn ze veilig, vooral niet nu de machtige tovenares Giarna om nog onbekende redenen op jacht gaat naar Aardlingen. Eén ding is duidelijk: de tovenares heeft niets goeds in petto; niet voor de Lûdse bevolking en zeker niet voor de Aardlingen die ze zoekt. Het lijkt erop dat de Halusir Samantha enkel willen beschermen tegen Giarna en haar volgelingen. Kunnen ze dat? Of betalen ze daarvoor een prijs die geen van hen ziet aankomen?

Rowan Merrin
Rowan Merrin werd in 1990 geboren als Rowan Merrin Duin in het Noord-Hollandse Alkmaar. Ze schrijft al verhalen vanaf het moment dat ze op schrift zinnen kan vormen. Het was al die tijd een hobby, die ze vooral voor zichzelf hield. Alleen familie kreeg nu en dan een verhaal te lezen zodra Rowan er klaar voor was om de deur naar haar werk te openen.