HEERHUGOWAARD - De meest geliefde bejaarde van Nederland komt op woensdag 25 januari voor de laatste keer naar Cool kunst en cultuur! Met de voorstelling ‘Opgewekt naar de eindstreep’ zorgt Hendrik Groen weer voor grappig en aangrijpende momenten.

Een verwarrend dagboek…

Hendrik moet constateren dat hij steeds vergeetachtiger wordt. Hij besluit in deze ontroerende komedie opnieuw een dagboek bij te houden om grip te houden op het leven. Dat zorgt voor grappige én aangrijpende momenten. De cast bestaat, net als de vorige Hendrik Groen-voorstellingen, uit jonge acteurs – met Beau Schneider en Britte Lagcher in de hoofdrol. Omdat er in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit.

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: De zalen bij ‘Pogingen iets van het leven te maken’ en ‘Zolang er leven is’, zaten avond aan avond vol.

Meer informatie & reserveren
‘Opgewekt naar de eindstreep’ zie je op woensdag 25 januari om 20:15 uur in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.