HEERHUGOWAARD - Wie denkt dat men bij de De Hooge Waerder uitsluitend terecht kan voor accountancy heeft het mis. Het accountantskantoor biedt fullservice ondersteuning voor alle werkzaamheden en beslissingen op financieel-economisch gebied.

Eigenaar Sander Brouwer: ‘De accountant is degene die de dagelijkse administratie van onze klanten verwerkt. Hiermee kan de accountant de behoefte aan fiscaal, juridisch of andersoortig advies perfect monitoren en de hulpvraag intern uitzetten. De diversiteit in onze dienstverlening zorgt ervoor dat we klanten optimaal kunnen helpen. We zijn een soort warenhuis voor financieel advies.’

‘De term one-stop-shopping is absoluut van toepassing op De Hooge Waerder. Met de accountant als hoofdcontactpersoon en een batterij aan specialisten daarachter zorgen wij ervoor dat onze klanten zich kunnen focussen op hun corebusiness. Je doet bij ons één keer je verhaal en wij gaan aan de slag.’


DE DIENSTEN VAN DE HOOGE WAERDER

Accountancy
De Hooge Waerder zorgt voor een efficiënt ingerichte administratie welke bruikbaar is als praktisch management-instrument. Reken op de juiste informatie en advies, strakke controles en gerichte rapportages.

Audits
Voor bedrijven die onder de wettelijke controleplicht vallen, heeft De Hooge Waerder een goed geoutilleerd team accountants in huis. Compleet met no-nonsense mentaliteit.

Belastingadvies
Iedere fase van uw (onderne-mende) leven gaat gepaard met financiële en fiscale vraagstukken. Met het fiscale advies van De Hooge Waerder zorgt u ervoor dat u niet meer betaalt dan onvermijdelijk is.

Corporate finance
De Hooge Waerder is een deskundige partner inzake fusies en overnames. En ook wanneer u nieuwe afzetmarkten wilt verkennen of uw bedrijf financieel wilt herstructureren zit u goed bij De Hooge Waerder.

ICT
De Hooge Waerder biedt ondersteuning en oplossingen voor al uw ICT-gerelateerde problemen. Van beheer van hardware tot het beveiligen van informatie en de aanschaf van software.

Juridisch advies
De wet kent veel rechtsgebieden en is continu aan verandering onderhevig. Verzeker u van de expertise van de juristen van De Hooge Waerder. Thuis in alle rechtsgebieden waar een ondernemer mee te maken heeft.

P&O
Waar werk flexibiliseert en sociale wetgeving verandert, is een perfect georganiseerde personeelsa-ministratie onmisbaar. De Hooge Waerder is thuis in alle facetten die samenhangen met uw salarisadmini-stratie.