Afgelopen vrijdag liep ik langs een grasveld waar ik een meeuw zag dansen op het gras. Met zijn grote roze zwemvliezen stond hij te trappelen op het gras. Mij daarbij ijzig kalm aankijkend met zijn gele oogjes.


Ik bleef staan en keek ernaar, fascinerend om te zien hoe die meeuw stond te stampvoeten alsof hij boos was. Misschien was een andere meeuw hem te snel afgeweest bij het jagen op chips of brood dacht ik nog

Maar op dat moment trok hij met een ferme ruk een regenworm van 15 centimeter uit het gras en begreep ik dat zijn geduld beloond werd. Voor Hsp érs zou het ook wel lekker zijn om zo makkelijk je verandering op te kunnen trommelen. Om je gewenste gedrag stampvoetend te kunnen manifesteren.

Huub Huub , Barbatruc, en opeens leef je je Beste Leven! Het leuke is: dat is mogelijk. En dat zonder dat je een dansje hoeft te doen. Je hoeft je waardigheid op geen enkele manier te grabbel te gooien.

Ik heb voor jou een cursus ontwikkeld - HSP, Ik zit er niet mee! – Een 5 stappenplan die jij makkelijk thuis in je eigen tijd kan volgen en die jou in staat stelt om zelfs binnen 28 dagen een andere Mindset te creëren waardoor je grenzen leert stellen waardoor je rust in je hoofd krijgt!

Het resultaat: Een lichter en prettiger leven!

Dit jaar nog met een leuke korting omdat ik alle Hsp’ers het gun om van 2021 een te gek jaar te maken!

Kijken wat er aan bod komt? Klik dan HIER.