HEERHUGOWAARD – Bij de nieuwbouw van het project De Foresto aan de Van Foreeststraat in Heerhugowaard is het hoogste punt bereikt. Dat is woensdagmiddag 10 april gevierd met het hijsen van de vlag door mevrouw Bot-Slijkerman namens CAS BV, de opdrachtgever van het project.

De Foresto bestaat uit 2 gebouwen van respectievelijk 22 en 27 huurappartementen. De bouw is in handen van Bot Bouw uit Heerhugowaard. De 49 nieuwbouwappartementen worden verhuurd in de vrije sector. Ongeveer de helft is inmiddels verhuurd. De toekomstige bewoners krijgen de beschikking over een woonoppervlakte van rond de 90 m2. Er is één grotere woning van 120 m2.

Alle appartementen bestaan uit een woonkamer met open keuken en vloerverwarming, twee slaapkamers, een bergruimte en een balkon of tuin. Op de begane grond is er voor elke woning een afsluitbare berging. Ook hoort bij elk appartement een eigen parkeerplaats.

Oplevering van het project staat gepland voor oktober 2019. Meer informatie en aanmelden als belangstellende kan op www.deforesto.nl.