ALKMAAR/HEERHUGOWAARD/HOORN/PURMEREND - Horizon College Alkmaar is al jaren een officieel exam centre voor Cambridge Assessment English, een non-profit afdeling van de University of Cambridge. Het exam centre biedt verschillende niveaus Engels aan, van algemeen tot business Engels. Niet alleen voor scholen, maar ook voor bedrijven en individuen, er is een examen voor iedereen.

Jaarlijks reikt Cambridge Assessment English awards uit aan hun exam centres in Europa. Dit jaar is het Horizon College in de prijzen gevallen. Uit meer dan 300 exam centres uit heel Europa is het Horizon College gekozen als winnaar! De award is voor het beste exam centre dat gebruik maakt van het officiële examenvoorbereidingsmateriaal van Cambridge Univeristy Press, de officiële uitgever van Cambridge Assessment English.

Cambridge Assessment English looft het exam centre in Alkmaar voor het gebruiken van het officiële materiaal en dankt het centre voor haar jarenlange loyaliteit naar de organisatie toe. Anne Niemeijer-Mackie, de centre exams manager van het Horizon College, mocht de prijs in ontvangst nemen, welke werd uitgereikt door Marleen Soto-Geertsma, country manager Benelux voor Cambridge Assessment English.

“Anne en haar team zijn trouwe partners met wie wij al jaren werken. Anne is voor onze organisatie een grote steun en toeverlaat binnen de Benelux. Haar enorme ervaring met onze kwalificaties is erg waardevol en dat mag beloond worden! Anne maakt gebruik van onze officiële materialen en weet dit ook in te voeren binnen de scholen waar wordt voorbereid op de examens. Anne is voor mij de enige echte ‘Mrs. Cambridge’, zij weet alles over onze producten en helpt ons altijd bij het ontwikkelen van onze markt. Ik ben heel trots op onze samenwerking! ”. Marleen Soto, Country manager Benelux, Cambridge Assessment English

“Het was voor mij en mijn team een grote verrassing om deze award in ontvangst te mogen nemen. Marleen komt jaarlijks naar onze diploma-uitreikingen en geeft dan een speech over de examens, maar deze keer kregen wij ook een mooie prijs uitgereikt! We zijn enorm trots en vinden het een eer om het beste centre in Europa te zijn. Het examenmateriaal is goed opgebouwd en sluit nauw aan op wat er in de examens wordt gevraagd. De award, in de vorm van een ster, krijgt een mooie plek in onze school!” Anne Niemeijer-Mackie, centre exams manager Horizon College

Dit zijn Cambridge English Qualifications:
Leverancier Sind 1913 ontwikkelt en levert Cambridge Assessment English examens en tests Engels welke wereldwijd worden erkend en geaccepteerd. Welke leerlingen Vanaf 6 jaar (basisschool) tot volwassenonderwijs, voor elke leerling, bij elke stap Voor welk onderwijs Alle niveaus, van basisschool tot universiteit Inschrijvingen en examendatum Gedurende het gehele jaar, afhankelijk van het aanbod van het exam centre. Examinatoren Via het exam centre, getraind in Cambridge. Certificaten Scores worden bepaald door Cambridge volgende de Cambridge English Scale in lijn met de nveaus van het Europees Referentiekader voor Talen. Certificaten worden geleverd via Cambridge en het exam centre aan de school.