HEERHUGOWAARD - Naast het coachen van Hoog sensitieve mensen, coach ik ook mensen die meer Bewustzijn willen creëren.

Het enige verschil tussen mensen onderling is hoe zij denken en het denken daar kan je bewust mee omgaan. Er is niets in de wereld dat je zoveel zorgen kan geven als je gedachten.

We denken er wel 40.000 op 1 dag en vaak zijn het geen opbeurende gedachten.

Voor wie dat beseft en merkt hoeveel (negatieve) invloed je denken op je leven kan hebben en daar op een bewustere manier mee om wil leren gaan, zeg een ” reset van de Mindset” wilt maken, daar verzorg ik ook coachprogramma’s voor.

We zijn allemaal geconditioneerd door onze ouders en omgeving, uiteindelijk hebben we allemaal losgelaten wie wij eigenlijk zijn. Maar de mens is een gevoelswezen en we zijn verstrikt geraakt in ons denken en ons daardoor niet meer bewust van de 4e dimensie, namelijk die van gevoel en intuïtie. Als jij voelt dat dit is wat je wilt ontwikkelen en behoefte hebt aan meer duidelijkheid betreft je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, dan is het ontwikkelen van een hoger “Bewust-Zijn” een must.

Ik kan je daarbij helpen, nieuwsgierig geworden? Ik heb in ieder geval al 4 gratis tips voor je klaar staan op mijn site https://www.ingekamerling.eu/tips-voor-een-nieuwe-mindset/

Kijk rustig even verder op mijn site en als ik je kan helpen hoor ik het graag.

Lieve groet Inge