HEERHUGOWAARD - Met veel passie en humor vertellen relatietherapeut Jeroen Stek en acteur Ton Kemp in hun voorstelling 'Liefde en andere ongemakken' alles over relaties. Want hoe werkt de liefde eigenlijk en hoe ga je om met alle ongemakken die hierbij komen kijken? Beleef de voorstelling op vrijdag 12 juni op unieke wijze in een aangepaste theaterzaal bij Cool kunst en cultuur.

Hilarisch duo
Jeroen Stek werkt als provocatief- en systeemtherapeut, supervisor, coach, trainer en acteur. Ton Kemp werkt als (provocatief) coach, gesprekstrainer en (trainings-) acteur. Samen vormen ze het hilarische duo Kemp & Stek. Vanuit hun jarenlange ervaring en met herkenbare voorbeelden uit de praktijk, laten ze je zien hoe je een liefdevolle relatie krijgt én vooral behoudt. Want hoe doen anderen dat toch en op welke manier kun je met alle ongemakken omgaan?

Zaalindeling
In verband met de maatregelen rondom COVID-19 maakt Cool gebruik van een aangepaste zaalindeling voor maximaal 30 bezoekers. De zaal is omgebouwd tot een knusse, intieme en veilige ruimte. Op deze manier heeft de artiest op het podium voldoende interactie met het publiek, maar wel op een veilige manier.

Reserveren
Om zoveel mogelijk geïnteresseerden de mogelijkheid te geven om de voorstelling te bezoeken, spelen Kemp & Stek de voorstelling twee keer deze avond. Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl.