ALKMAAR – Team &JOY. organiseert in samenwerking met de afdeling horeca van AZ Alkmaar op zondag 15 januari de 9e editie van Trouwbeurs Alkmaar in het AFAS Stadion. Tijdens de vakanties en feestdagen worden er veel huwelijksaanzoeken gedaan. Dit feelgood evenement is er speciaal om de toekomstige bruidsparen te helpen bij de planning van de grote dag.


Thuiswedstrijd voor regionale professionals uit de trouwbranche
Normaal gesproken is de Kees Kist Lounge een uitvalsbasis voor AZ voetbalfans. Aanstaande zondag presenteren diverse bruidsleveranciers uit de regio hun producten en diensten. Op een stijlvolle manier maakt de bezoeker kennis met al het moois wat de trouwbranche te bieden heeft. De bezoeker kan er terecht voor inspiratie, winkelgemak en interessante aanbiedingen onder één dak.
Van trouwlocatie tot bruidsjapon, van herenmode tot trouwringen. Luister naar live muziek, lach in de photobooth, stel vragen aan een medium of laat een oester kraken door de oesterman. Kortom er is genoeg te zien, horen, proeven en te beleven tijdens een bezoek aan de Trouwbeurs Alkmaar.

Er komt een nieuw trouwseizoen aan , dus oriënteer op tijd
Net als vorig jaar verwachten de bruidsleveranciers een druk trouwseizoen. Daarom is het advies om op tijd te oriënteren en bij de juiste klik jullie bruidspersoneel definitief te boeken. Trouwbeurs Alkmaar brengt vraag en aanbod samen. Op een ontspannen manier kunnen jullie je 'things to do'-lijst afvinken.


Zakelijk Netwerk voor ondernemers in de trouwbranche
De beursdeelnemers worden zorgvuldig geselecteerd. Het is niet alleen voor de bezoekers een inspirerend evenement, ook voor de beursdeelnemers is dit een mooie gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. De trouwbranche is een kleine wereld, we hebben elkaar nodig, moeten elkaar versterken en blijven inspireren. Laten we de liefde vieren en er samen een mooie dag van maken, aldus de organisatie, Team &JOY.

Kijk voor meer informatie en tickets op de website www.njoyparty.nl/trouwbeurzen


Wanneer: Zondag, 15 januari 2022.
Waar: AFAS Stadion Alkmaar, Keest Kist Lounge
Tijd: Van 11:00-16:00 uur.