HEERHUGOWAARD - Van 13 tot en met 20 oktober 2019 is het Internationale Repair Café Week. Wereldwijd organiseren vrijwilligers in die week bijeenkomsten die draaien om samen repareren. Zo ook op de Rozenlaan 2 in Heerhugowaard (Het Trefpunt, Wonen Plus Welzijn)


We zijn open op, dinsdag 15 oktober van 14.00 - 16.30 uur met als thema het 10 jarig bestaan van het Repair Café in Nederland en nu ook in de wereld. Iedereen is van harte welkom met kapotte spullen. Onze vrijwilligers zijn vooral goed in het repareren van defecte keukenapparatuur, elektrisch gereedschap en smartphones. Bij onze textiel afdeling ligt onze specialiteit op het repareren en verstellen van kleding.

In een Repair Café krijgen (dierbare) kapotte spullen een tweede leven. Bezoekers ervaren de gezelligheid. Ze zien dat repareren mogelijk is, en vaak helemaal niet zo moeilijk als ze misschien dachten. Maar bovenal ervaren ze dat repareren leuk is. Kom het ook eens proberen!

Geen defect apparaat of kleding die versteld moet worden maar wel nieuwsgierig wat het Repair Café zoal doet. Kom gerust langs.

Meer info is te vinden op www.repaircafeheerhugowaard.nl en momenteel in de media de actie van sire, https://repareerhet.sire.nl/
Vragen, stuur een mail naar info@repaircafeheerhugowaard.nl