NOORD-SCHARWOUDE - Dat is lekker wakker worden voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1723 WT (Hulststraat) in Noord-Scharwoude. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van Postcode Loterij Miljoenennacht gevallen. De gelukkige winnaars werden vanochtend vroeg verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld.


De elf deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 76.923 euro tot 153.846 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Sigrid reageert verrast op het winnen van 153.846 euro: "Fantastisch! We hebben 20 jaar geleden ook al eens een auto gewonnen bij de Postcode Loterij. Met dit geld gaan we het huis opknappen."

Ronald en Hermien winnen 76.923 euro en reageren: "Ik had nachtdienst en was nog wakker toen er werd aangebeld. Geweldig dat we dit winnen. We gaan op vakantie. Bestemming onbekend, als er maar zon en zee is!"

Uitreiking te zien op tv

De uitreiking aan de winnaars uit Noord-Scharwoude is op zondag 13 november vanaf 21.45 uur te zien in in Eén tegen 50 bij RTL 4.

Onderweg naar PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro

De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 16 oktober tot en met 26 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2023: hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 58,9 miljoen valt. Tijdens deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode.