HEERHUGOWAARD - Afgelopen week heeft Ronald de Rooij aangegeven per direct te willen stoppen als hoofdtrainer van KSV. Belangrijkste oorzaak is het verschil in mening en visie tussen hem en de club, maar met name de hele Corona periode heeft de relatie tussen Ronald en de spelersgroep niet hecht kunnen maken. KSV betreurt, maar respecteert zijn besluit en zal prioriteit leggen bij het kijken hoe de toekomst op zowel korte als lange termijn eruit zal gaan zien.

Komende zondag zal de thuiswedstrijd tegen Egmondia onder leiding van interim-trainer Job Zoon gespeeld worden. Hij neemt na het plotselinge vertrek van Ronald de Rooij voor een onbepaalde tijd zijn taken over. Job heeft heel veel zin om met de selectie aan de slag te gaan en zowel het bestuur als de spelersgroep hebben er het volste vertrouwen in. Namens het bestuur wensen wij zowel Job, als de hele selectie en staf enorm veel succes en plezier toe voor de komende tijd in de 3e klasse!

Zondag 26 september speelt KSV thuis tegen Egmondia. De wedstrijd begint om 14.00 uur en een ieder is natuurlijk van harte welkom om KSV aan te moedigen!