HEERHUGOWAARD - ‘Passie’ zo heet het CD-album van Joost de Vries waarmee de Noord-Hollander zijn 20-jarige artiestenjubileum komende september kracht bij zet. Samen met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties heeft de zanger een koers voor de komende periode uitgezet. De release van enkele singles en dus ook het jubileumalbum ‘Passie’, zullen het resultaat zijn van deze samenwerking. Naast artiest is Joost actief met zijn eigen event bedrijf SYMUSIC en presenteert hij het radioprogramma Hollandse Hits Alife. 

Op 15 en 16 juli zal het centrum van zijn woonplaats Heerhugowaard weer op z’n grondvesten schudden middels de RADIONL en TV Oranje Zomertoer. Dit is een unieke jarenlange samenwerking en vindt plaats in het stadshart waar in het verleden artiesten als o.a. Frans Bauer, Tino Martin, René Froger en Gerard Joling van de partij waren.

Na succesvolle singles als ‘In de zon’, ‘Zing maar na!’,  ‘Adieu mijn vriend’,  of ‘Wat een geluk’,  komt de geboren Alkmaarder met een onvervalste zomerknaller: We gaan weer uit ons bol, terrasjes zijn overvol, dus pluk de dag want…... ‘Het is weer zomer’!

Deze track is opgenomen in de Royal Music Productions studio, voor de Tekst & Muziek tekenden Lei de Bruyn en Guus Smeets.

De clip is gemaakt door Jaap van Didden JVDvideo.nl

Joost de Vries - Het is weer zomer…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613247012
Link naar youtube: https://youtu.be/VbNozuMcZn8
Link en info naar boekingen: 06-50668600 /https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/joost-de-vries/
Link naar Spotify: https://open.spotify.com/album/7ocFVyqaOLXlLgTdGY2reK