HEERHUGOWAARD - Van verse koffie en smoothies tot knapperige broodjes en paaseitjes: Jumbo Monique Heerhugowaard trakteerde klanten zaterdag op een gezellige Paasbrunch midden in de winkel. Ondernemer Monique Ravenstijn nodigde vaste klanten uit om inspiratie op te doen voor een Paastafel om de vingers bij af te likken. In de winkel stond een mooi gedekte tafel met het uitgebreide Paasassortiment van Jumbo om klanten te trakteren.

Pasen is voor veel Nederlanders bij uitstek de feestdag om te brunchen met familie en vrienden. Jumbo Monique Heerhugowaard heeft een uitgebreid assortiment Paasproducten van Jumbo en La Place waarmee klanten in een handomdraai een heerlijke Paasbrunch op tafel zetten. Denk bijvoorbeeld aan vers gebakken croissantjes, smeuïge kruidenroomkaas, truffelboter, langzaam gegaarde beenham, heerlijke koffie en verse smoothies.

Een tafel vol inspiratie
Zaterdag kregen vaste klanten alvast een voorproefje van ondernemer Monique Ravenstijn in Jumbo Monique Heerhugowaard. Aan een Paastafel midden in de winkel konden zij genieten van een luxe brunch en ook voorbijgangers konden een vorkje mee prikken. Ravenstijn vertelt: “Jumbo is klaar voor Pasen! Dit weekend vierden we alvast een klein beetje Pasen met onze vaste klanten om hen te bedanken en inspiratie te bieden voor de Paasdagen. Het was een hele gezellige en vooral verrukkelijke ochtend. We maken ons nu op voor de Paasdrukte en kijken ernaar uit om onze klanten te helpen en inspireren om een heerlijk Paasfeest te vieren!

Over Jumbo Supermarkten:
Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Jumbo telt momenteel ruim 600 supermarkten, zes Foodmarkten en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Daarnaast lanceerde Jumbo onlangs Jumbo City. In dit nieuwe gemakswinkelconcept combineert het concern elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland.

In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Jumbo Supermarkten
Afdeling Corporate Communicatie
Telefoon: 0413 – 38 48 00
E-mail: pers@jumbo.com
Website: pers.jumbo.com
Beeldbank: pers.jumbo.com/beeldbank