HEERHUGOWAARD - Vanaf maandag 23 juli a.s. lanceert winkelcentrum Middenwaard de Lucky Summer Weken. Tot en met zondag 2 september maken alle bezoekers bij besteding in een van de winkels in het winkelcentrum kans op vele zomerse prijzen.

Het enige wat men hiervoor hoeft te doen is lekker shoppen in Middenwaard. Bezoekers die een aankoop doen van tenminste 10 euro tijdens deze ‘Lucky Summer Weken’, krijgen een flyer met een unieke code. Bij het online checken van deze code op www.middenwaard.nl/luckysummerweken zien zij direct of en wat zij gewonnen hebben en bij welke winkel in het centrum de prijs kan worden opgehaald.

De actie start vanaf maandag 23 juli en loopt tot en met zondag 2 september aanstaande. De winnende flyers kunnen nog tot en met zaterdag 8 september worden ingeleverd bij de desbetreffende winkel.

Voor meer informatie over de ‘Lucky Summer Weken’ in winkelcentrum Middenwaard verwijzen wij graag naar onderstaande website en de Facebookpagina van winkelcentrum Middenwaard.

www.middenwaard.nl