HEERHUGOWAARD - De actie Kerstengelen van Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk is een groot succes! Maar liefst 119 inwoners van Heerhugowaard en Langedijk, onze Kerstengelen, hebben zich aangemeld om iets voor een ander te doen in de advent periode. In deze decembermaand voor sommigen een extra welkome verassing waar wellicht nog waardevolle blijvende contacten uit zullen voortvloeien. Al deze Kerstengelen zijn gekoppeld aan een ontvanger, thuis of in een zorginstelling wonend.

430 personen ontvangen iets van een Kerstengel. 50 daarvan zijn opgegeven door hun buurvrouw, tante, moeder etc.. Voor de ontvangers die in een zorginstelling wonen heeft Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk een feestelijk pakket verzorgd. De enthousiaste samenwerking met de sponsoren Bakkerij Jonker, Branderij Joost en Streek delicatessen heeft geresulteerd in feestelijke pakketten welke zijn voorzien van een handgeschreven kaartje met de naam van de ontvanger.
Hiervan werd woensdag 16 december een deel in ontvangst genomen door vertegenwoordigers van de Pieter Raat Stichting, Gabriele Kasten (Raad van Bestuur) en Rita Jobbe (Manager Extramurale Zorg). Zij toonden zich oprecht verrast door de talrijke en mooi verzorgde attenties.

De actie Kerstengelen is mede tot stand gekomen dankzij een financiële bijdrage van de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk.