HEERHUGOWAARD - De kinderen van basisschool De Zeppelin in Heerhugowaard bedachten voor de vakantie een leuke actie die inmiddels aan Vacanceselect in Alkmaar is gepresenteerd. Vacanceselect was onder de indruk van alle bedachte ideeën.

Juf Maartje van groep 5/6 op basisschool De Zeppelin uit Heerhugowaard gaf haar leerlingen vlak voor de zomervakantie de opdracht om de ideale camping te bedenken! De kinderen hadden op school gestemd over hun meest favoriete accommodatie. Als grote winnaar met 21 stemmen kwam daar de Airdreamer uit, een huisje én tent in één, een echte ‘glamping accommodatie’. Ook knutselden ze de meest indrukwekkende vakantiehuisjes met bijvoorbeeld een zwembad of ballenbak op het dak.

De camping zelf moest volgens de kinderen minstens een hele grote speeltuin hebben, een avontuurlijk aquapark, een kledingwinkel met goede aanbiedingen en een gamehal. Op 18 juli gaven de leerlingen zelf een presentatie van hun mooie kunstwerken aan een team van Vacanceselect op hun kantoor in Alkmaar. Zij waren erg enthousiast en gaan nadenken over de beste ideeën voor nieuwe campingvakanties omdat kinderen toch wel echt de experts zijn! Na een rondleiding op het ‘camping’ kantoor van Vacanceselect in Alkmaar werd de ochtend gezellig afgesloten met een workshop ‘hoe maak je vriendjes op de camping’.