ALKMAAR - Kruip in de huid van een professionele vlogger. Timo Verbruggen, de officiële YouTube vlogger van AZ, leert je vloggen in twee online kinderworkshops. In de eerste workshop krijg je van Timo tips en trucs en in de tweede workshop ga je samen met Timo de door jouw gemaakte vlog verbeteren en nog aantrekkelijker maken!

Je krijgt na de eerste workshop de opdracht mee om een vlog van je favoriete boek of sport te maken. Tijdens de tweede workshop ga je verder aan de gang met je eigen vlog.

Data en tijden
Let op! Deze workshop bestaat uit 2 delen. De 1e workshop is op zaterdag 20 maart van 14.00 tot 15.00 uur. De 2e workshop is op zaterdag 27 maart van 14.00 tot 15.00 uur.

Wat heb je nodig?
Wat je nodig hebt zijn: een telefoon met camera, een tablet, laptop of PC ( dit om de workshop te volgen) de app “Quik” (deze van tevoren even installeren op je telefoon) en je favoriete (sport) boek.

Aanmelden
Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan via www.bknw.nl/agenda. Deelname aan beide workshops kost € 7,50. De link waarmee je kunt deelnemen krijg je gestuurd in de bevestigingsmail van je reservering.