HEERHUGOWAARD - Wil je graag meer met de computer en internet doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik - De basis iets voor jou. Deze gratis cursus van acht bijeenkomsten start op donderdag 1 november in de bibliotheek in Heerhugowaard Centrum. Een bijeenkomst is steeds van 10.00 tot 11.00 uur op donderdagochtend. We beginnen bij het begin. En dan gaan we stap voor stap verder. Je leert omgaan met de computer, e-mailen en je gaat het internet op. Filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kun je zelf gaan oefenen.

Met een kleine groep deelnemers maak je gebruik van computers van de bibliotheek. In een rustig tempo word je geholpen om de computer te leren kennen. Je krijgt filmpjes te zien waarmee je steeds een stapje verder komt. Een ervaren medewerker begeleidt de cursus en helpt bij vragen.

Wanneer en waar?
De cursus is voor echte beginners, en duurt 8 weken. Deelname is gratis. Er is ook een werkboek beschikbaar maar de aanschaf daarvan is niet verplicht. De kosten voor het werkboek zijn € 10,-. De cursus wordt gegeven in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Heerhugowaard Centrum, Parelhof 1A. De cursus bestaat uit 8 keer een donderdagochtend en begint op 1 november. Meer informatie over Klik & Tik kun je vinden op www.klikentik.nl.

Aanmelden
Geïnteresseerd en wil je zeker zijn van een plek? Dan graag aanmelden, dat kan op bij de balie in de bibliotheek, bij de klantenservice of op www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda. Er kunnen maximaal 8 mensen meedoen, daarom is vooraf aanmelden noodzakelijk.