Wij van Koken met Liefde draaien op volle toeren! Want eten moeten we allemaal.Juist in deze tijden is het van groot belang verse maaltijden te blijven nuttigen waar alle vitamines en mineralen nog in zitten om het lichaam en de weerstand zo optimaal mogelijk te houden.

Is het boodschappen doen en koken even lastig of heeft u gewoon even minder tijd ?Dan staan we ook dit jaar weer voor u klaar met zelf te combineren vers bereide gerechten, smaakvol, lekker en ook nog eens gratis bij u thuisbezorgd door uw vaste bezorger voor slechts € 7,50 per koelverse complete maaltijd!

Het extra stukje betrokkenheid en aandacht voor de mensen die dit nodig hebben hoort hier ook bij.We zijn als team van Koken met Liefde blij dat we samen kunnen voldoen aan uw wensen en op maat iets kunnen betekenen om het dagelijkse eetgebeuren aangenamer, makkelijker en smaakvoller te maken.

Ons menu verandert mee met de seizoenen met verse producten zo van het land, en dat proef je! Onze maaltijdservice is er voor iedereen, ouderen, jongeren, werkenden, we maken geen verschil.Gaat u voor gemak, smaak, service en gezond ? En wilt u graag weten wat er op ons menu staat ?Neem eens een kijkje op www.kokenmetliefde.nu of bel ons voor de mogelijkheden op Tel.nr. 072-5716391 of 06-14639832