Is het boodschappen doen en koken even lastig of heeft u gewoon even minder tijd? Dan staan we ook voor u klaar met zelf te combineren vers bereidde gerechten. Smaakvol, lekker en ook nog eens gratis bij u thuisbezorgd door uw vaste bezorger voor slechts €7,50 per koelverse complete maaltijd!


Het extra stukje betrokkenheid en aandacht voor de mensen die dit nodig hebben hoort hier ook bij. Even een praatje en bekend gezicht aan de deur. We zijn als team van Koken Met Liefde blij dat we samen kunnen voldoen aan uw wensen en op maat iets kunnen betekenen om het dagelijkse eetgebeuren aangenamer, makkelijker en smaakvoller te maken. Velen weten ons inmiddels te vinden door de prettige samenwerking met wijkverpleegkundigen van Evean, de GGMD en het team van MET Heerhugowaard. Samen (ont)zorgen we middels gezonde maaltijden aan huis!

Aan tafel!! Bij Maaltijdservice Koken Met Liefde MET Heerhugowaard.
Wij van Koken Met Liefde zijn van start gegaan met het lente menu! Eten moeten we allemaal. Juist in deze tijden is het van groot belang verse maaltijden te blijven nuttigen waar alle vitamines en mineralen nog in zitten om het lichaam en de weerstand zo optimaal mogelijk te houden. Onze menukaart wisselt per seizoen. We bieden tevens maaltijden aangepast voor mensen die bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij, pindavrij of zoutarm wensen te eten.

Onze maaltijdservice is er voor iedereen: ouderen, jongeren, werkenden. We maken geen verschil. Gaat u voor gemak, smaak, service en gezond? En wilt u graag weten wat er op ons menu staat?

Neem eens een kijkje op www.kokenmetliefde.nu of bel ons voor de mogelijkheden op 0725616391 of 0614639832

Wij wensen u alvast eet smakelijk en graag tot ziens bij Koken Met Liefde!